Har jeg brug for stregkoder?

Har jeg brug for stregkoder

Har jeg brug for stregkoder til mit produkt? Kort: Ja, for det meste. De allerfleste butikker foretrækker at nye varer, som kommer ind i deres butik har stregkoder, og for mange er det en betingelse. Det betyder at stregkoden åbner døren til at sælge varer andre steder end udelukkende i en egen butik.

Hvis produktet kun skal sælges i din egen butik, og det heller ikke skal ændres i fremtiden, er det helt ok og nok billigere at bruge andre systemer, da produktkendetegnet udelukkende vil blive lavet til internt brug.
Men så snart du ønsker at markedsføre dine produkter – uanset om det er på onlineplatforme som eBay/Amazon eller i traditionelle supermarkeder, har du brug for et EAN-nummer. Brugen af elektroniske kassesystemer er blevet udbredt i alle brancher, fordi det sikrer effektivitet og gennemsigtighed.

Hvordan får jeg en stregkode til mit produkt?

Detail-EAN-numre kan købes på vores detail-stregkodeside – her kan du købe enten EAN-stregkoder (EAN-13) eller UPC-stregkoder (UPC-A). Se her for mere information.